dijous, 7 d’abril del 2016

Segon text d'enllaç

Els alumnes de l'escola Patufet hem fet el següent text d'enllaç. La història continua així:

"En aquesta terra els conills no vivien pas sols, compartien el seu espai amb una espècie tan particular com poc eixerida en la cura del medi ambient: els humans. I, a sobre, aquests cada cop eres més i més. 

Els humans varen començar tallant els arbres, els rius es van assecar, les plantes van morir, els animals van marxar, el cel es va tornar gris, tot era trist i feia molta pena... Fins i tot l'aire era cada cop més brut, cada cop hi havia menys menjar. 


Amb aquest panorama els conills cada cop estaven més tristos, però per sort la seva amiga Bimba va tenir un gran somni... Ella, tan especial i simpàtica com sempre, alegre i divertida, va tenir un somni revelador que podia salvar a la comunitat dels conills. 


La Bimba, la gosseta especial i espacial va somiar amb un lloc llunyà, un lloc sense perill, on no seria gens fàcil arribar, gens ni mica, però com s'acostuma a dir, de mica en mica s'omple la pica, i això havien de fer i saber tots, que començarien un viatge llarg però a poc a poc anirien aconseguint el seu objectiu. 


Havien de marxar, lluny, junts, els humans no pensaven només que en ells, consumint i esgotant els recursos naturals i això era un gran perill per tots ells, havien de marxar, estava decidit!!! "